| Autor |
orezanie dema v css |
borli
Člen

Hodnosť: Spisovateľ
Príspevkov: 158
|
|
chcem sa spytat da sa nejako strihat in-eyes demo, ktore som natocil, ked som bol v spectatore? nebolo to robene cez sourcetv ani cez fraps, chcem aby to malo aj nadalej priponu .dem a bolo to pozeratelne cez css. chcem z toho dema proste orezat urcite pasaze. |
|
| Autor |
RE: orezanie dema v css |
MoMyK
Člen

Hodnosť: Fanúšik
Príspevkov: 365
Založený: 24.02.08 |
|
tak s takym niecim som sa este nestretol, sorka ale asik len ten fraps, nic wiac nepoznam
 |
|
| Autor |
borli
Člen

|
neporadi mi uz nikto? LPG, ty si mudry clovek ty mi urcite poradis. Surne to potrebujem a neviem si rady. |
|
| Autor |
enigma
Člen
Hodnosť: Člen
Príspevkov: 52
|
|
no na toto som lama momo je odbornik na taketo veci takze len tak tresnem neda sa to konvertovat na iny format a upravit potom ked tak to dat spat na povodny format.... |
|
| Autor |
The doggy style man
Člen

Hodnosť: Skoro Shakespeare
Príspevkov: 936
|
normalne ved to v css zapni daj nahravanie fraps budes to mat to iste nahraj si to a v editore is to porob alebo nahravaj a ked bdues cet orezat daj pauzu 
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature
123 |
|
| Autor |
borli
Člen

|
|
uz som si poradil, pouzil som program file splitter, vyratal som si pribliznu velkost subora kde asi musim subor zrezat podla uplynutych sekund v deme, ale nebola to celkom priama umera, takze musel som to robit na viac krat a zabralo mi to trochu casu, ale podarilo sa. Jediny problem je to, ze demoui ukazuje stale staru dlzku zrezaneho dema a ked pride na cast, ktora uz je odrezana napise nieco taketo: Missing end tag of demo file. Lepsi sposob som ale nenasiel, cez fraps sa mi to nechcelo robit. |
|
| Autor |
Master and Commander
Člen

Hodnosť: Totálny fanúšik
Príspevkov: 507
Založený: 28.07.08 |
|
mozno noob question,ale neda sa to demo konvertnut do formatu, ktory by bolo mozne prehrat aj bez zapateho csska a otvorit v jednom z tisica video-editorov? a tam si to mozes strihat a upravovat podla predstav...
Keď som bol malý, bol som namyslený. No teraz už nemám žiadnu chybu.
 |
|
| Autor |
borli
Člen

|
|
neexistuje ziadny jednoduchy .dem to .avi konvertor (lebo .dem nie je video subor), ale vraj existuje postup ako z dema cez css urobit avi subor, ale vyzeralo to dost zlozito. Ja som preto nechcel pouzit fraps ani urobit avi, lebo by to rapidne zhorsilo kvalitu videa. |
|
| Autor |
Master and Commander
Člen

|
jedine ze by fungovalo nieco take ako print screen, ale vo forme zaznamu videa... ale to by som chcel asi vela 
 |
|
| Autor |
enigma
Člen
Hodnosť: Člen
Príspevkov: 52
|
|
Master and Commander napísal:
mozno noob question,ale neda sa to demo konvertnut do formatu, ktory by bolo mozne prehrat aj bez zapateho csska a otvorit v jednom z tisica video-editorov? a tam si to mozes strihat a upravovat podla predstav...
si zabil hugo a co som pisal hore  |
|
| Autor |
Master and Commander
Člen

|
a myslis, ze som to secko cital? 
 |
|
| Autor |
jurki007
Člen

Hodnosť: Noob
Príspevkov: 6
Založený: 15.06.09 |
|
splitre nepouzivaj lebo vacsinou na zaciatku a na konci je tzv hlavicka suboru ktora hovori o atributoch suboru.
je viacero moznosti ako z toho urobit nieco otvaratelne vo win,
napr fraps alebo taketo nieco-
tu mas podrobny navod:
[LINK]
STEAM jurki(svk)
SERV playground
NICK jurki |
|